theMAPS

ON FACEBOOK

themapscover

The Maps består af fire unge mænd med base i Brønderslev. Udgangspunktet var, at byen trængte til noget ordentlig musik, og siden da er der løbet meget vand under broen.

The Maps er din garanti for en god aften! The Maps er ikke baggrundsmusik – The Maps er fed danse- og festmusik, og af samme grund er vi aldrig helt tilfredse, før alle mand er på gulvet og sveden driver af væggene.

The Maps er velovervejende og særdeles modne i udtrykket. Vi ved, at det største succeskriterium er, at publikum og arrangøren er tilfredse, og derfor går vi langt for at sikre en god og unik oplevelse for såvel publikum som arrangør. Vi læser publikum undervejs og er således ikke slaver af vores sætlister. Vi sørger desuden for, at opstilling af instrumenter foregår inden festen starter – på den måde kan vi sikre os, at alt er, som det skal være, og der ud over får festen lov til at være uforstyrret under middagen.

I kraft af vores higen efter kundetilfredshed og vores store krav til os selv, foretager vi også visse fravalg: The Maps spiller eksempelvis ikke levende musik under maden, da det ikke er det, der er vores niche. Til gengæld stilles vores anlæg til rådighed, hvorfra der kan afspilles musik fra mp3-afspiller eller computer.

Copyright © 2012 - Until The End of Time | www.themaps.dk | mail@themaps.dk | Tlf. 2622 8025